• info@duke-yachting.com
  • +386 (0) 40 590 792

POZDRAVLJENI

Podjetje VALPORT d.o.o. je družba, ki je ustanovljena iz lastnih izkušenj svojih družabnikov na področju navtike, specializirana za prodajo in vzdrževanje plovil.

Smo zastopniki blagovne znamke plovil Portofino, Azure in Selva Marine. V lasti imamo tudi 4.000 m2 varovanega parkirišča suhe marine, z videonadzorom, za večjo varnost plovil. Poleg prodaje plovil , dodatne opreme in svetovanja »Valport d.o.o.« nudi vzdrževanje in kakovostne navtične storitve.

Podjetje se ukvarja z rabljenimi plovili in rezervnimi deli zato nudi brezplačne oglase na spletni strani www.duke-yachting.com . Pri nas dobite tudi strokovne informacije s področija financiranja, registracije in zavarovanja plovil.

 Paolo Stepanjčič, direktor podjetja

GALERIJA

NAŠE PREDNOSTI

Opravljamo storitve prevoza plovila iz vodne površine na kopno ali obratno. Nudimo prevoz na vse želene lokacije tudi v tujino

Nudimo vam prostor za zimovanje ali hrambo plovila, prikolice, kamperja…Prostor je opremljen z video nadzorom, vodo in elektriko. Dobite lasten ključ.

Nudimo čiščenje plovila, kitanje, barvanje, antivegetacijski premazi, servis motorja, razna druga popravila…

Na naši spletni strani lahko oddate oglas. V zavihku mali oglasi lahko oddate oglas brezplačno. V kolikor želite, da bo vaš oglas izpostavljen na prvi strani in na podstrani izpostavljeni oglas se obrnite na nas.

IZJAVE NAŠIH STRANK